2014-06-13 01:19:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma lehetősége van segíteni valakin

Napi horoszkóp június 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Általában megszokta, hogy ön segít másokon. A mai napon viszont ön szorulhat segítségre. Keresse fel egy barátját, akiért már sokat tett, s aki éppen ezért boldog lesz, ha végre tehet önért valamit. Talán többet is tud, mint amint ön azt remélte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Vegye komolyan az idő múlását, minden értelemben! A kis időben is elkéshet egy fontos eseményről, tárgyalásról, vagy egyébről, de a nagy időben is lemaradhat valamiről. Tán ideje lenne megházasodni, vagy gyereket nemzeni, vállalkozni…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól teszi, ha a mai napját egy kis nagytakarításra, selejtezésre szánja. A munkahelyén éppen úgy, mint az otthonában megszabadulhat ettől-attól. Ön hajlamos felhalmozni a lim-lomokat. Pedig ezek gátolják az energiák szabad áramlását a környezetében.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bármennyire bosszantja is az értelmetlenség, melyet a munkahelyén tapasztal, ma aligha tehet ez ellen bármit is. A főnökei nem hallgatnak önre, és minél jobban ágál, annál több ellenséget szerezhet. Erre, ugyebár nincs szüksége.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az egész napját álmodozással tölti: a kedvesét várja, őt idézgeti maga elé. Ezért történhet meg, hogy figyelmetlenségből éppen azt nem veszi észre, ami az orra előtt történik. Vigyázzon, mert valamilyen szempontból ma megrövidíthetik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egyik kollégája folyamatos csipkelődésével bosszantja. Ha nem tudja elviselni a modorát, a legjobb, ha messzire elkerüli. Felesleges lenne vitákba, párharcokba bonyolódnia vele, ezt ön is nagyon jól tudja. Inkább válassza a csendes menekülést!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma lehetősége van segíteni valakin, aki már sokat segített egykor önön. Ha úgy érzi, módja van rá, tegyen érte többet is, mint amit kér. Nem látszik rajta, és talán maga sem tudja, de valójában nehezebb helyzetben van, mint gondolná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Többet ésszel, mint erővel! – ez legyen a mai napi jelszava! Ön is jobban fogja magát érezni akkor, ha egy konfliktushelyzetet intelligens eszközökkel tud megoldani. Bármilyen hangnemben is szóljon ön ellen valaki, őrizze meg a higgadtságát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma szüksége van egy kis kalandra, nem tud ellenállni annak a kísértésnek, hogy kipróbálja magát a másik nembeliek körében. Ha azonban ön tartós kapcsolatban él, akkor pár bóknál, titkos pillantásnál többre ne vágyjon!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem érdemes tovább halogatnia egy probléma megoldását. A mai napon éppen megfelelő döntést hozhat, és még segítséget is kaphat a végrehajtásához. Egy kollégája, barátja, vagy szomszédja készségesen a rendelkezésére áll.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jó hangulatban telik ez a péntek 13-a a Vízöntők jegyűeknek. Ön mindig is híres volt arról, hogy amitől mások rettegnek, az önnek örömöt okoz. Semmilyen rossz hír nem képes kizökkenteni, mert mindennek látja a jó oldalát is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön híres arról, hogy a konfliktusait, az emberi problémáit hihetetlen empátiával képes megoldani. De arról is, hogy sokszor meghátrál a másik javára, mert annyira a magáénak érzi az indokait. Törődjön egy kicsit ma magával is!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: